Ünlülerin gözlükleri
http://www.chip.com.tr/images/content/20061224233835.jpg
Yazın vazgeçilmezi olan güneş gözlükleri, gözleri güneş ışınlarından korumanın yanı sıra çeşit çeşit çerçeveleri, renk renk camları ile kıyafetlerin tamamlayıcısı, şık birer aksesuvar olarak da karşımıza çıkıyor. Özellikle Victoria Beckham, Paris Hilton gibi ünlüler, gerek alışverişte, yürüyüşte gerekse plajlarda son moda gözlükleriyle oldukça dikkat çekiyorlar.
Victoria Beckham ve Jessica Simpson büyük siyah camlı gözlüklerden vazgeçemeyenler arasında. Moda ikonu olarak anılan Victoria Beckham her gittiği yerde siyah gözlükleriyle objektiflere yansıyor.
Paris Hilton ise 2007 yazının modası renkli çerçeveli gözlükleri ile plajlarda boy gösteriyor.Hiltonun kırmızı, beyaz ve iri çerçeveli kahverengi gözlükleri de ilgi çekiyor.
Kemik, beyaz ve kahve tonlarındaki gözlükler çoğu ünlünün tercih ettiği modeller arasında. Ünlü şarkıcı Rod Stewartın kızı model ve oyuncu Kimberly Stewartın kalpli; ''Örümcek Adam''ın güzel yıldızı Kirsten Dunst ile ''Black Eyed Peas'' grubunun üyesi Fergienin beyaz çerçeveli gözlükleri beğeni topluyor.
''Edie'' isimli filmiyle gündeme gelen Sienna Miller ise tercihini kırmızıdan yana kullanıyor.
Ünlü model Elle MacPhersonn klasikleşen ''aviator'' tarzı gözlükleri ise geniş renk ve boyut yelpazesiyle, herkesin gözdesi haline geldi.

0 yorum:

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings