Bu Paris başka!





















Paris Hilton, Rich Prosecco'nun kutu şampanya lansmanı için baştan aşağı altın rengine boyandı.


İki yıl önce Türk pazarına giren Rich Prosecco'nun doğal köpüren kutu şampanyası, yeni lansmanında yine Paris Hilton'u seçti. Lansman için Paris'in çıplak vücudunun tamamı altın rengine boyandı. Daily Mail'in haberine göre, bütün gün süren çekimde Paris Hilton absürd istekleri ve kaprisleriyle set ekibini canından bezdirdi.

Ex'ten next oluyormuş



















Geçtiğimiz yıl yaşadığı fırtınalı aşkı, araya 20'lik bir delikanlı girmesiyle sonlandıran ünlü star yeniden eski aşkıyla görüntülendi.
Geçen yıl Yunanlı armötör aşkı Stavros Niarchos ile büyük aşk yaşayan Paris Hilton, aralarının bozuk olduğu dönemde araya İsvaçli model Alex Voggo'nun girmesiyle ilişkisine son vermiş, yakışıklı modelle bütün yazı Miami'de geçirmişti. Ne var ki 20 yaşındaki model Paris'in hızlı hayatına ayak uyduramadı ve iki ay önce genç sevgililer ilişkilerine nokta koydu. Geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Stavros Niarchos ile Miami'de bir klüpte öpüşürken görüntülenen Paris Hilton, eski aşkına geri döndüğünü doğruladı.

Paris’ten yeni yıl pozu



Skandallar kraliçesi Paris Hilton, Amerika’nın ünlü dergisi Page Six için objektif karşısına geçti... "Yeni yıl" konulu bir yazının fotoğraf konuğu olan Hilton ve köpeği, büyük bir çam ağacının önünde kırmızılar içinde poz verdi... Bu fotoğraflar da her Paris haberi gibi alay konusu oldu.

Orlando’nun sevgilisini kaptı



Paris Hilton, Lindsay Lohan gibi Amerika’nın popüler isimlerinin bir zamanlar sevgilisi olan Brandon Davis’in son olarak ünlü aktör Orlando Bloom’un sevgilisini elinden aldığı söyleniyor. Avustralyalı top model Miranda Kerr’in Davis ile Orlando’yla ilişkisini bitirmeden görüşmeye başladığı da söylentiler arasında.

Kokusunu da satıyor


Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton, popülerliğinden aldığı hızla tam gaz ilerliyor, servetine servet ekliyor. Hilton, şimdi de Meksika'da kendi adını verdiği yeni parfümünün tanıtım çalışmalarını yapıyor.

Dede Hilton'dan büyük bağış



























Amerikan otel devi Hilton'un sahibi Barron Hilton, kendi soyadını taşıyan hayır kurumuna 1.2 milyar dolarlık (yaklaşık 1.4 milyar YTL) bağış yapacağını açıkladı. Medyada sık sık yer alan Paris Hilton'un dedesi olan Barron Hilton (80), servetinin geri kalanını da ölümünden sonra Conrad-Hilton Vakfı'na bağışlayacağını duyurdu. Hilton oteller zincirinin kurucusu Conrad Hilton'un oğlu olan Barron Hilton'un servetinin 2.3 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Her telden çalan bir albüm yaptı























HİLTON otellerinin varisi Paris Hilton, "reggae, pop ve hip-hop karışımı olacağını" söylediği bir albüm çıkarıyor. Albümünde "herkes için bir parça" bulunduğunu, sesinin de iyi olduğunu belirten Hilton buna karşın "utangaç" olduğunu söyledi.

Hapisçilik oyunu sadece 3 gün sürdü














Hilton otelleri vârisi Paris Hilton, 23 günlük cezasını çekmek üzere girdiği cezaevinde 3 gün kaldıktan sonra, sağlık nedenleriyle tahliye edildi. Hilton cezasını, 40 günlük ev hapsi olarak çekecek. Los Angeles Şerif Sözcüsü Steve Whitmore konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hilton'un ayak bileğine elektronik pranga takıldığını açıklarken, tahliyeye sebep olarak gösterilen sağlık sorunları konusunda ise bilgi vermedi. Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ve ehliyetsiz otomobil kullanırken yakalanan 26 yaşındaki Hilton, 45 gün hapis cezasına çarptırılmış, bu ceza daha sonra 23 güne indirilmişti.

Paris Hilton ve Köpeğinin Resmi

Paris Hilton ve Köpeği

Hilton tasarımları Moda Haftası'nda


Skandallarıyla ses getiren Paris Hiltonun kız kardeşi Nicky Hilton, Nicholai markalı bahar 2008 sezonu kreasyonlarını Mercedes Benz Moda Haftasında tanıttı. Moda dünyasına ''Chick by Nicky Hilton (Nicky Hilton şıklığı) markasıyla adım atan Nicky Hilton tasarıma liseye başladığı yıllarda tasarladığı el çantalarıyla başladı. Hilton tasarımcılığının yanı sıra, modellik ve amatör olarak oyunculuk da yapıyor. Geçtiğimiz aylarda bir davet için İstanbula gelen Nicky Hilton İstanbulda alışveriş turuna çıkmıştı.

Paris Hilton'dan 'çok sıcak dava'




























PARİS Hilton, kendi fotoğrafını tebrik
kartlarında kullanan Hallmark Cards Inc. adlı şirkete dava açtı. 2.49 dolara satılan tebrik kartının kapak yüzünde bir garson olarak tasvir edilen Paris Hilton, müşterisine uzattığı elindeki tabak için, "O sıcak" diyor. Görüntüsünün kendisinden izin alınmadan kullanıldığını belirten Paris Hilton, mahkemeye "O sıcak - That's Hot" ifadesinin de kendi adına bir marka olarak tescilli olduğunu bildirdi.

Paris Hilton Muhabbet'e bye bye
Tüm dünyayı gezen ancak Berlin'e bir türlü yolu düşmeyen Hilton Oteller zincirinin mirasçısı Paris Hilton, sonunda Berlinlileri de mutlu etti. 3 günlük Berlin ziyaretine 18 bagaj ve bir koruma ordusu ile gelen Hilton, cumartesi gecesi Bangaluu isimli Türk gece kulübünde düzenlenen parti ile Berline veda etti.Paris Hilton ile görüşmek üzere gece kulübüne gelen rapçi Muhabbet, Hiltona merhaba diyebildi ve aldığı ''bye bye'' yanıtı ile şaşırdı. Geçen ay Alman ve Fransız Dışişleri Bakanları ile stüdyoya giren ve bir şarkı seslendiren Muhabbet, ''İki ülkenin dişişleri bakanlarıyla görüşmek, Paris Hiltonu beklemekten çok daha kolay ve keyifliydi'' dedi. Anhalt Prensi Michael da Hiltonu bekleyenler arasındaydı.

Paris Hilton Resimleri Bedava Ful resim arşivi indir seyret

New York- Paris Hilton

NEW YORK - JUNE 15: (U.S. TABS OUT) Socialite/actress Paris Hilton appears on stage during MTV's Total Request Live at the MTV Times Square Studios June 15, 2004 in New York City.

paris hilton new parfume conference

Paris Hilton arrives at a news conference to promote her new perfume 'Paris Hilton' Tuesday March 15, 2005, in Mexico City.

'Türkiye'de bile Paris Hilton konuşuluyor'

Los Angeles Şerifi, terörden bahsetmek için geldiği Türkiye'de herkesin kendisine Paris Hilton'u sormasına şaşırdı

Los Angeles Times gazetesi, Eyalet Şerifi Lee Baca'nın, terör konusunda konuşmak için geldiği Türkiye'de kendisine sürekli Paris Hilton'un sorulmasına çok şaşırdığını yazdı.
Gazeteye konuşan Los Angeles Eyalet Şerifi Sözcüsü Steve Whitmore, üç hafta hapis yatan Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton'un (26) serbest bırakılması ile ilgili yaptığı açıklamada, Hilton'a Türkiye'de "bile" gösterilen ilgiye dikkat çekti.

'Küresel fenomen'

Paris Hilton'u erken serbest bıraktığı için eleştiren Şerif Lee Baca'nın, bir süre önce küresel terör konusundaki bir konferansa katılmak üzere Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Whitmore, Baca'nın döndükten sonra kendisine, "Tahmin et, gezinin her ayağında ne konuştular: Paris Hilton" dediğini söyledi. Whitmore, Hilton'a gösterilen ilginin dikkat çekici olduğunu ve Hilton'un küresel bir fenomen haline geldiğini ifade etti. Bu arada, US Weekly dergisi, yarın yayımlanacak son sayısında Hilton'u kapak yapmayacağını, hatta bu konuda hiçbir habere yer vermeyeceğini duyurdu. Derginin editörü Janice Min, bu kararı Hilton'un insanlara bıkkınlık vermesi nedeniyle aldıklarını açıkladı.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings