Cezaevi anılarını 1 milyon dolara anlatacak!



Ehliyetsiz otomobil kullandığı için cezaevine giren Paris Hilton, sahip olduğu her şeyin farkına vardığını, değişmiş bir insan olarak dışarıya çıkacağını söyledi. New York Post gazetesi, NBC televizyon kanalının Hilton ile cezaevi günlerinin ardından ilk röportaj için 1 milyon dolara anlaştığını öne sürdü.

Paris Hilton, tekrar beyazperdede


HILTON otellerinin skandal vârisi Paris Hilton, beyazperdeye el attı. 'Dungeons and Dragons'ın (Zindanlar ve Ejderhalar) devamı 'House of Wax'de (Balmumundan Ev) rol alacak olan Hilton, bir 'ejderha avcısı'nı canlandıracak."Mutluyum. Ama biraz üstüm başım kirlenecek" diyor. ÇILGIN güzelin ikinci projesi ise, 'National Lampoons' (Ulusal Hiciv) serisinin yeni filmi. 'Pledge This' (Söz Ver) adlı yapımda üniversitenin kızlar birliği başkanını canlandırmaya hazırlanan Hilton, daha önceden de 'Raising Helen' adlı yapımda rol almıştı.

Paris Hilton'un şerifi Türkiye'de

Paris Hilton'u cezaevine gönderen, daha sonra ilaç kullanımını bahane ederek yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağlayan Los Angeles Bölge Şerifi Lee Baca, Hilton'un kullandığı doğru ilacın bulunması nedeniyle cezaevine döndüğünü söyledi.Demokrasi ve Güvenlik Konferansı'na katılmak için İstanbul'a gelen Baca, şunları söyledi: "Hilton'un hapishaneden çıkarılış nedeni, ilaç kullanımıyla ilgiliydi. Cezaevine ilk girdiğinde doğru ilaçlar alınmadı. Bu nedenle, cezaevinde tutulması son derece tehlikeliydi. Şimdi hakkında verilen karardan sonra, doktor yardımıyla doğru bir tedavi yöntemi başlatıldı."

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings