50 Cent, Paris’le röportaj yaptı

Rap müziğin asi sesi 50 Cent, Paris Hilton ile röportaj yaptı... Sundance Film Festivali’ne katılan ikilinin en büyük sürprizi birlikte yaptıkları röportaj oldu. 50 Cent, sordu Paris Hilton yanıtladı.

Paris Hilton Suyu



Bildiğimiz su. Ama fiyatı 40 ila 240 dolar arasında değişiyor. Kim alır demeyin; Ultra-zenginler kapışıyor.

Markası Bling. 750 mlililitrelik şişelerin normal fiyatı 40 dolar. Özelliği suyunda değil, tamamen şişede. Swarovsky kristalleriyle süslenen şişeler, sıradışı olmak isteyenleri cezbetti. Kasayla alanlar var. Hollywood'da kapış kapış gidiyor. Sevgililer Günu ya da yeni yılda 'özel seriler' üretiliyor. İşte o zaman bir şişe Bling suyun fiyatı, 240 dolara kadar çıkabiliyor. Paris Hilton artık başka su içmiyor.

Paris Hilton silikon mu taktırdı?


Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, önceki gece gittiği bir gece kulübünde "irileşmiş" göğüsleriyle dikkat çekti. Göğüs ölçülerinin küçük olduğu bilinen Hilton'ın bu halini görenlerden bazıları magazin yıldızının göğüslerine silikon taktırdığını, bazıları ise göğüslerini büyük ve dik gösteren bir sutyen giydiğini söyledi.
Hilton, silikon iddiaları hakkında yorum yapmadı.
Çılgınlıklarıyla tanınan 25 yaşındaki Hilton'ın üstsüz görüntüleri ve eski erkek arkadaşıyla çektiği amatör seks videosu daha önce internette yayımlanmıştı.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings