Hapis cezasını tamamlayarak serbest kalan Paris Hilton, rotasını müzik çalışmalarına döndürdü. Hilton, yeni albümü için stüdyoya girmeye hazırlanıyor.
Internetteki “e!online” sitesinin haberine göre, alkollü araç kullanırken yakalanan, ehliyetine el koyulmasına rağmen araç kullanmaya devam ettiğinden 45 günlük hapis cezasına çarptırılan ve iyi halden 23 günde cezaevinden çıkan Hilton, kötü günleri arkasında bırakmaya çalışıyo

Yeni bir albümün çalışmalarına başladığını ifade eden Hilton, ilk albümü birlikte yaptıkları ünlü prodüktör Scott Storch ile görüştüğünü belirtti. Beyonce Knowles, Christina Aguilera, R. Kelly, 50 Cent ve Dr. Dre’nin de prodüktörü olan Storch ile birlikte çalışacaklarını anlatan 26 yaşındaki genç veliaht, birkaç haftadır çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Paris Hilton’un bu çalışmanın ilk albümünden daha büyük bir başarıya ulaşmasını hedeflediği, bu nedenle de haftada bir kaç kez sesini geliştirmek için müzik dersleri aldığı belirtildi. Hilton’un hafta başında MTV yöneticileriyle de görüştüğü ifade edildi.

Paris Hilton’un “Paris” isimli ilk albümü geçen yıl Ağustos ayında müzik marketlerin raflarındaki yerini almıştı. Heiress Records ile Warner Bros.’un ortak çalışması olan albüm, Billboard 200 listesine 6 numaradan girmiş ve 600 binin üzerinde satış rakamına ulaşmıştı.


Paris Hilton un Hilton ailesi ile çekilmiş çocukluk resmi.Paris Hilton un o zaman ne kadar güzel ve alımlı bir insan olcağı belliymiş.Güzel bir aile fotoğrafı ve resimi çekilen Paris Hilton dikkat edin bakışlarına sanjki bugunleri biliyormus gibi zeki ve akıllıca bakmıyor mu sizcede.Güzel samimi bir dost resmi olan fotograf bizlerin büyük ilgisini cekti.


Paris Hilton un son derece güzel cizilmiş fotograftan örnek alınmıs bir karikatürü.Elinizdeki güzel ve orjinal karikatür ve resimleri bize yollayabilirsiniz.


Sorunlu şarkıcı Britney Spears'ın bir zamanlar yakın dostu olan Paris Hilton'la arası açıldı. Spears daha geçen hafta sonu doğum gününe davet ettiği Hilton'u, bir kadınla cinsel ilişki içindeyken gösteren videoyu internette yayınlamakla tehdit etti.


Genç şarkıcının Paris Hilton'a; kendisine ve yakın çevresine yönelik kötü davranışları nedniyle kızgın oldugu konuşuluyor.

Avustralya'da yayınlanan The Sydney Times Gazetisi'nin haberine göre Hilton'a bir mektup gönderen Spears "Bana ve arkadaşlarıma zalimce davranmaktan vazgeç. Yoksa bu vidioyu internette yayınlarım" diye yazdı.

Paris Hitlon'a yakın bir kaynak ise "Bütün bunlar Britney Spears ve arkadaşlarıın akıllıca olmayan davranışlarından kaynaklanıyor. Paris, mektubu aldığında sadece gülmekle yetindi" dedi.


Ex'ten next oluyormuş

Geçtiğimiz yıl yaşadığı fırtınalı aşkı, araya 20'lik bir delikanlı girmesiyle sonlandıran ünlü star yeniden eski aşkıyla görüntülendi.

Geçen yıl Yunanlı armötör aşkı Stavros Niarchos ile büyük aşk yaşayan Paris Hilton, aralarının bozuk olduğu dönemde araya İsvaçli model Alex Voggo'nun girmesiyle ilişkisine son vermiş, yakışıklı modelle bütün yazı Miami'de geçirmişti. Ne var ki 20 yaşındaki model Paris'in hızlı hayatına ayak uyduramadı ve iki ay önce genç sevgililer ilişkilerine nokta koydu. Geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Stavros Niarchos ile Miami'de bir klüpte öpüşürken görüntülenen Paris Hilton, eski aşkına geri döndüğünü doğruladı.


Paris Hilton dan yeni yıl pozu
Skandallar kraliçesi Paris Hilton, Amerika’nın ünlü dergisi Page Six için objektif karşısına geçti... "Yeni yıl" konulu bir yazının fotoğraf konuğu olan Hilton ve köpeği, büyük bir çam ağacının önünde kırmızılar içinde poz verdi...

Ece Filiz, Malezya'da Kendisini Paris Zannedenlerin Hücumuna Uğramış..

ECE FİLİZ, MALEZYA'DA KENDİSİNİ PARİS ZANNEDENLERİN HÜCUMUNA UĞRAMIŞ..

'Best Model Türkiye 2007' yarışmasının finalistlerinden Ece Filiz, yeni yıla girerken Malezya'da düzenlenecek olan 'Miss Tourism' yarışmasında Türkiye'yi temsil etmekle görevlendirildi. Malezya Havaalanı'na indiğinde ise kendisini Paris Hilton zanneden gazetecilerin hücumuna uğrayan Filiz, 'Çok mutlu oldum' dedi. Filiz, yarışmanın favorileri arasında gösteriliyor. (Gecce.com)

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings