Harvard Üniversitesi’den Paris Hilton’a ödül!

Dünyanın en saygın eğitim kurumları arasında yer alan Harvard Üniversitesi’nin, her yıl geleneksel olarak verdiği Hasty Pudding Tiyatrosu ödülünü, 2007 yılı için adı skandallarla anılan mirasyedi Paris Hilton’a vereceği söylentileri, üniversitenin Amerikan medyasında alay konusu olmasına yol açtı.
The Boston Globe gazetesi, Harvard Üniversitesi’nin, yıl boyunca sinema sanatına ve sektörüne en önemli katkıda bulunan isimlere verdiği ‘Hasty Pudding Yılın Kadını Tiyatro Ödülü’nün bu yıl ‘skandallar kraliçesi’ Paris Hilton’a verileceğini duyurdu. Haberin çıkmasının ardından dünyaca ünlü eğitim kurumu, Amerikan medyasında alay konusu olurken, Harvard Üniversitesi yetkililerinin haberi yalanlamadığı dikkat çekti.
Boston Globe gazetesinin haberinde, ‘The Hottie and Nottie’ adlı filminin tanıtımı için 6 şubatta Cambridge kentine gidecek olan Paris Hilton’un, ertesi gün de ‘Hasty Pudding Yılın Kadını Yiyatro Ödülü’nü alacağı ve Harvard Square’de, üniversite öğrencilerinin de katılacağı bir yürüyüşe önderlik edeceği belirtildi.
Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’nin, yıl boyunca sinema sanatına ve sektörüne en önemli katkıda bulunan isimlere verdiği ‘Hasty Pudding Tiyatro Ödülü’ne, 2006 yılı için ünlü oyuncular Scarlet Johansson ve Ben Stiller layık görülmüştü.
Her yıl bir aktör ve aktriste verilen ve puding kabı şeklindeki tasarımıyla da dikkat çeken ödülü kananlar arasında Catherine Zeta Jones, Tim Robbins, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Richard Gere, Katharine Hepburn, Susan Sarandon, Julia Roberts, Anthony Hopkins, Robert De Niro ve Harrison Ford da bulunuyor.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings