Paris Hilton'un köpeği çanta oldu

http://www.dropthatsock.com/content/paris250_250.jpg

Paris Hiltonun yanından ayırmadığı süs köpekleri çanta tasarımcılarına da ilham oldu. Tasarımcıların değerli taşlar kullanarak süslediği köpek şeklinde üretilen renkli çantalar, özellikle genç kızlar arasında büyük ilgi görüyor. Ünlü model Ece Sükan, ülkemizde Kokosh mağazasında satılan köpek çantalarının tanıtımını yaptı. 129 YTLden 259 YTLye kadar farklı fiyatlarda satışa sunulan köpek çantaların çok eğlenceli göründüğünü belirten Sükan, ''Benim favorim pembe fino, bir çanta olarak çok eğlenceli görünüyor'' dedi.

Paris Hilton Kamhi'yle geldi!

http://www.gecce.com/web/images/haber/paris1-21mart.jpg

İşadamı Cefi Kamhi'nin kuzeni Vili Kamhi, Hilton oteller zincirinin vârisi ve dünya sosyetesinin önde gelen ismi Paris Hilton'un kendi adıyla ürettiği saatleri Türkiye'ye getirdi.
Quantum saatlerinin de Türkiye temsilcisi olan işadamları Vili Kamhi, Jak Acıman ve Avram Altaras, Hilton'un saatlerini getirmek için Joyart Uluslararası Saat Ticareti adlı bir şirket kurdu. Joyart, Paris Hilton saatlerinin dünya çapında dağıtım haklarına sahip olan Parlux firmasının Türkiye distribütörü oldu.
Ortaklar, Paris Hilton'un sonbahar için hazırladığı saatleri ilk aşamada beş koleksiyon olarak piyasaya sunacak. Hilton'un saatlerinin en pahalı sının 362 YTL civarında olması bekleniyor.
Öte yandan, Türkiye'nin önde gelen televizyon üreticisi Profilo Telra'da, Yönetim Kurulu Başkanı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi'nin Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.


Kombassan'da Haşim Bayram devri şirket şirket bitiyor

Kombassan Holding'deki Haşim Bayram 'operasyonu' sürüyor. Holdingin kuruluşundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Haşim Bayram, kısa süre önce olaylı 2007 Olağan Genel Kurulu'nda sürpriz şekilde liste dışı bırakılmıştı.
Haşim Bayram'ın yerine Haşim Şahin başkan olurken, Bayram da 'Onursal Başkan' yapıldı. Holding şirketlerinin birçoğunda başkanlığını sürdüren Bayram, şimdi de tek tek holdingin bağlı şirketlerinin yönetiminden çıkarılıyor.
Bayram, Koveka Tekstil ve Baykur Gıda gibi şirketlerin ardından Kardelen Su'yu üreten Kar-Su Çamlıca Köyü Su İşletmeleri yönetiminden de çıkarıldı. Şirket yönetiminde Bayram'ın yerine yine Haşim Şahin geldi.


Tiyatro için şirket kurdu

Oyuncu ve yazar İclal Aydın, televizyon, tiyatro ve reklam projelerini yürütmek için bir prodüksiyon şirketi kurdu. Aydın'ın ortağı da Bebek'te kafe işletmeciliği yapan Yusuf Arditi oldu.
Arditi, İclal Aydın'la prodüksiyon ve organizasyon işleri yapacaklarını belirterek, "İclal Aydın'ın tek kişilik oyun projesi şirketin ilk işi olacak. Ocaktan itibaren İstanbul, Bursa, Antalya'da oynanacak. İclal Hanım televizyon dizileri, tiyatro ve reklam projelerini artık kendi şirketi üzerinden yapacak" dedi.

Paris Hilton'un Türk kuyumcusu
http://www.miodiolive.com/pics/2007_10/Paris_Hilton__1.jpg

PARİS Hilton'a İspanya'nın Mallorca Adası'ndaki dükkânında kolye satan Murat Yarsı, "Kolyenin modelini veya fiyatını söyleyemem. Ama hatıra olsun diye paraya imza attırdım. Paris çok rahat kadın, 50 euro çıkarıp üzerini imzaladı, hatta 'i' harflerini de kalp şeklinde çizdi" diye konuştu. PIRLANTA işi elmas satan Yarsı, müşterileri arasında Aston Villa kulübünün sahibi Amerikalı işadamı Randy Lerner, eski futbolcu Franz Beckenbauer ve Türkiye'de de uzun yıllar çalışan teknik direktör Christoph Daum'u saydı.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings