Aspendos'ta bahse girdiler
http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/2082/500/r_abele377oxua3vxq4zgj.jpg
Almanya'nın en çok izlenen televizyon kanallarından ZDF'nin, "Wetten Dass?" (Bahse var mısın?) adlı programı, dün akşam Antalya'daki 2 bin yıllık Aspendos Tiyatrosu'ndan canlı yayımlandı. Tiyatroyu dolduran 5 bin kişinin izlediği programa, aralarında Paris Hilton ve Shakira'nın da bulunduğu birçok ünlü konuk oldu.

Aspendos yetkilileri, ZDF ekibinin 15 gündür tiyatroda yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Tarihi mekâna zarar vermemek için yerlere halı seriyorlar. 2 saatlik program için tam 5.5 milyon euro harcadılar. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan burayı özel izinle kiraladılar" dediler. Ünlüleri görebilme ümidiyle erkenden Aspendos'a gelen antik tiyatronun bulunduğu Belkıs beldesinde yaşayanlar ise hayal kırıklığına uğradı. Tiyatroya yaklaşmalarına bile izin verilmeyen yöre halkı ile Almanya'dan gelen özel güvenlikçiler arasında tartışma yaşandı.

Hilton gecikti
F1 pilotu Kimi Raikkonen'in de katıldığı programın çekimlerinden çok kısa bir süre önce özel uçağıyla Antalya'ya gelen Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton, dış hatlar terminali çıkış kapısında gazetecilerin beklediğini görünce polisten yardım istedi. Daha sonra terminaldeki tuvalete giren Hilton, üzerindeki pembe ceketi çıkartıp, tek parça sırt ve göğüs dekolteli beyaz bir elbise giydi. Şaziye Kocademir adlı kadının kullandığı VIP minibüse binerek, Aspendos'a giden Hilton, bitime 20 dakika kala programa katılabildi. Programa katılan ünlüler, daha sonra Premium Otel'de basına kapalı yapılan özel bir partide bir araya geldi.

İşte New York'un en yeni gözdeleri
http://www.gorskys.com.au/images/paris-hilton-jail.jpg
NEW York Post gazetesi, New York'ta yaşayan ünlü ve gözde bekâr kadınları belirledi. Listenin başında yıldırım nikâhıyla evlendiği çocukluk arkadaşından yine yıldırım hızıyla boşanan 22 yaşındaki Britney Spears yer aldı. İkinci sırada, ABD Başkanı George W. Bush'un yeğeni 19 yaşındaki Lauren Bush geldi. GAZETEYE göre, skandallarla ünlü Paris Hilton'un kız kardeşi ve Hilton hanedanının diğer varisi 20 yaşındaki Nicky Hilton da erkeklerin peşinden ısrarla koştukları New Yorklu bekâr genç kadınlardan. Listenin sonunda, kocası Ethan Hawke'tan yeni boşanan Uma Thurman bulunuyor.

Paris Hilton korkutacak
http://www.enjoyfrance.com/images/stories/world/celebrities/paris-hilton-01.jpeg

Testere filmlerinin yönetmeni Darren Lynn Bousman ''Repo! The Genetic Opera'' adını taşıyan bir korku operasını beyazperdeye uyarlamaya hazırlanıyor. 2056 yılında organları iflas ettiren salgın bir hastalığın türemesiyle, insanların genetik olarak geliştirilmiş organlar satın almasını konu alan projede en dikkat çeken isim kuşkusuz, filmin oyuncu kadrosunda yer alan Paris Hilton! Daha önce de film ve dizilerde rol almış olan Hilton projeyi, ''Bu bir korku filmi aynı zamanda da bir müzikal; oyuncuları, hikâyesi çok iyi, müzikleri de çok korkutucu'' şeklinde açıklıyor. Yapımcıların, organ nakli işinin patronu kötü adamın kızını oynayacak Hilton�u, 30 kişi arasından bu role seçtikleri söyleniyor.

Playboy cadıları









Playboyun geleneksel Cadılar Bayramı kutlaması ünlüler geçidine sahne oldu. Ev sahipliğini Playboyun yaratıcısı Hugh Marston Hefnerın üstlendiği gecede partilerin vazgeçilmez yıldızları Hilton kardeşler de yer aldı. Ruanda ziyareti gelecek yıla ertelenen 26 yaşındaki Paris Hilton Beverly Hillsteki partiye bir masal kahramanından esinlenmiş kostümüyle katıldı. Hilton geçen şubat ayında otel odasında ölü bulunan Playboy yıldızı Anna Nicole Smithin eski sevgilisi fotoğrafçı Larry Birkheadle partiye katıldı. James Belushi, James Woods gibi aktörlerin yer aldığı partide ünlü isimler birbirinden ilginç kostümlerle katıldı.

Paris'in seks davası düştü

http://www.thehiltonfiles.com/wp-content/uploads/2007/09/paris-hilton-crotch.jpg

HİLTON otellerinin vârisi Paris Hilton'un, eski erkek arkadaşı Rick Solomon'la seks yaparken çekilen görüntülerini yayımlayan bir internet şirketine karşı açtığı dava düştü. Hilton, Panama City'deki Kahatani Ltd şirketine karşı, özel yaşamına müdahale edildiği gerekçesiyle 30 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı. Los Angeles'ta görülen davanın düşme sebebi açıklanmadı.

Anderson yine evlendi

http://www.exposay.com/celebrity-photos/paris-hilton-paris-hiltons-new-fragrance-launch-party-1iEINz.jpg

SAHİL Güvenlik (Baywatch) adlı televizyon dizisiyle ünlenen Pamela Anderson (40), Hilton oteller zincirinin vârisi Paris Hilton'ın eski sevgilisi Rick Salomon (39) ile evlendi. Anderson ile Salomon dün Las Vegas'da dünya evine girdi. Anderson'un Valentino marka bir mini etek, Salomon'un da siyah smokin giydiği törene 60 davetli katıldı. Anderson daha önce Tommy Lee ve Kid Rock ile Salomon da "Beverly Hills" dizisinin yıldızlarından Shannen Doherty ile evlenmişti.

Paris Hilton yeniden cezaevindeki hücresinde

http://www.pokharacity.com/glamour/paris-hilton/paris-hilton.jpg

Sağlık sorunları nedeniyle önceki gün cezaevinden çıkarılarak ev hapsine gönderilen Hilton otelleri vârisi Paris Hilton, savcının itirazı üzerine dün yargıç kararıyla yeniden hücresine konuldu.Mahkeme salonunda kararı çığlık atarak ve ağlayarak karşılayan Hilton'un daha önce 23 güne indirilen mahkûmiyeti de yeniden 45 güne çıkarıldı ve cezasını tamamlamasına karar verildi.
'Herkes eşit olmalı'Paris Hilton'un alkollü araç kullanmaktan 23 günlük hapis cezası almasına karşın 3 gün cezaevinde kaldıktan sonra önceki gün serbest bırakılmasına sert tepki gösteren ABD'nin Los Angeles eyaletinin savcısı Rocky Delgadillo, kendisini yeniden cezaevine göndermek istediğini söylemişti. Yasaların herkese eşit ve adil biçimde uygulanması gerektiğini, zenginlerin özel muamele görmesini hoş göremeyeceğini" söyleyen Delgadillo, Hilton'a ceza veren yargıç Michael Sauer'e bir dilekçe göndererek cezasını tamamlaması için cezaevine geri göndermesini talep ettiğini de açıklamıştı.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings