Paris Hilton, Yunanlı varis Niarchos'la yeniden görüşmeye başladı.

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, bir dönem büyük aşk yaşadığı Yunanlı varis Stavros Niarchos'la yeniden görüşmeye başladı.
Geçtiğimiz hafta sonu Miami'de biraraya gelen eski aşıklar, gittikleri gece kulübünde sabahın erken saatlerine kadar eğlendi. Alkolün dozunu kaçıran Hilton'un gece kulübünde kavga ettiği iddia edildi. Ancak ünlü güzel, basın sözcüsü aracılığıyla bu iddiaları yalandı.


Yönetmenliğini Tom Putnam'ın Üstlendiği, Paris Hilton'un Yeni Filmi 'The Hottie And The Nottie' Filminden İlk Kareler The Sun Gazetesinde Yer Aldı.


Başrollerini Joel Moore ile paylaşan Hilton, filmdeki seksi sahneleriyle dikkat çekti.

Filmde iç çamaşırlarıyla boy gösteren Hilton, çekimlerde rahatlığıyla ekip arkadaşlarının beğenisini kazandı. Çekimlerden fırsat buldukça tanıtımlara giden sosyetik güzel, geçtiğimiz günlerde Berlin'deydi.

Bir mağaza açılışına katılan Hilton, Berlin'de kar kızağına binerek çocuklar gibi eğlendi.

Paris Hilton un köpeği çanta oldu

Paris Hilton un yanından ayırmadığı süs köpekleri çanta tasarımcılarına da ilham oldu. Tasarımcıların değerli taşlar kullanarak süslediği köpek şeklinde üretilen renkli çantalar, özellikle genç kızlar arasında büyük ilgi görüyor.
Ünlü model Ece Sükan, ülkemizde Kokosh mağazasında satılan köpek çantalarının tanıtımını yaptı. 129 YTL den 259 YTL ye kadar farklı fiyatlarda satışa sunulan köpek çantaların çok eğlenceli göründüğünü belirten Sükan, ''Benim favorim pembe fino, bir çanta olarak çok eğlenceli görünüyor'' dedi.




Paris Hilton Show Oyunu Nasıl Oynanır: "start"a tıklayın ve bu muhteşem oyun başlasın :) Oyunun amacı basit; ok tuşlarını kullanarak siyah yuvarlak ile gri kareleri toplamalısınız ancak hareket eden mavi noktalara dikkat edin değmeyin. Gri kareleri topladıkça Paris Hilton'un farklı resimleri açılacak, ve Paris Hilton size birşeyler söyleyecek, o yüzden bilgisayarınızın sesini açın. Mavi noktalar ise gittikçe artacak ve sizi zorlayacak, Paris Hilton'un resimleri ise sizin dikkatinizi dağıtmaya çalışacak, o yüzden tüm dikkatinizi mavi noktalara yoğunlaştırın ve oyunun sonundaki süpriz ile mutlu mesut olun! :)


Alkollü araç kullanan Paris Hilton, yeniden hapse gönderildi.
Mahkeme salonunda kararı, çığlık atarak ve ağlayarak karşılayan Hilton için, 45 günlük cezasını tamamlaması kararı verildi.
Hilton'un salondan çıkarılırken ''bu doğru değil'' diye bağırdığı, ağladığı gözlendi.



Hilton otellerinin varisi Paris Hilton hakkında ölüm tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle Hollywood çevrelerinin tanınmış bir organizatörü tarafından dava açıldı.

Brian Quintana isimli organizatör, jet sosyetenin yaramaz yıldızı Paris Hilton `ı, kendisini ölümle tehdit ve sürekli tedirgin ettiği gerekçesiyle adli makamlara şikayet ederek, genç varisin kendisinden uzak tutulmasını istedi. Quintana`nın şikayetiyle ilgili adli makamların 17 Ocak `ta karar vermesi bekleniyor.

Paris Hilton `ın basın ve halkla ilişkiler sorumlusu, basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi.

Paris Hilton’a 100 m. yasağı
Hilton otellerinin ele avuca sığmayan várisi Paris Hilton, skandallarına bir yenisini daha ekledi.
Organizatör Brian Quintana’nın "Beni tehdit ediyor" diyerek kendisinden uzak tutulması için mahkemeye başvurduğu Paris Hilton, Quintana’dan en az 100 metre uzak durma cezasına çarptırıldı.

Hilton ile eski dostu ve organizatörü Quintana, aynı davetlere katılmak durumunda kaldıklarında ise Hilton’un cezası 8 metreye kadar düşebilecek.

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings