'Türkiye'de bile Paris Hilton konuşuluyor'

Los Angeles Şerifi, terörden bahsetmek için geldiği Türkiye'de herkesin kendisine Paris Hilton'u sormasına şaşırdı

Los Angeles Times gazetesi, Eyalet Şerifi Lee Baca'nın, terör konusunda konuşmak için geldiği Türkiye'de kendisine sürekli Paris Hilton'un sorulmasına çok şaşırdığını yazdı.
Gazeteye konuşan Los Angeles Eyalet Şerifi Sözcüsü Steve Whitmore, üç hafta hapis yatan Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton'un (26) serbest bırakılması ile ilgili yaptığı açıklamada, Hilton'a Türkiye'de "bile" gösterilen ilgiye dikkat çekti.

'Küresel fenomen'

Paris Hilton'u erken serbest bıraktığı için eleştiren Şerif Lee Baca'nın, bir süre önce küresel terör konusundaki bir konferansa katılmak üzere Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Whitmore, Baca'nın döndükten sonra kendisine, "Tahmin et, gezinin her ayağında ne konuştular: Paris Hilton" dediğini söyledi. Whitmore, Hilton'a gösterilen ilginin dikkat çekici olduğunu ve Hilton'un küresel bir fenomen haline geldiğini ifade etti. Bu arada, US Weekly dergisi, yarın yayımlanacak son sayısında Hilton'u kapak yapmayacağını, hatta bu konuda hiçbir habere yer vermeyeceğini duyurdu. Derginin editörü Janice Min, bu kararı Hilton'un insanlara bıkkınlık vermesi nedeniyle aldıklarını açıkladı.

0 yorum:

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings