Annesine bak kızını al

http://chadmuska.org/images/chad-muska-paris-hilton/paris-hilton04.jpg
Paris Hilton, Lindsay Lohan ve Britney Spears gibi çılgın medyatiklerin anneleri kızlarının ya parasından ya şöhretinden pay almaya pek hevesliler


Hollywood'un zengin, ünlü ve problemli kızları dendiği anda akla gelen üç isim var: Paris Hilton, Lindsay Lohan ve tabii ki Britney Spears.
Özellikle 2007'de, Hollywood'un bu çılgın kızlarının anneleri de en az kızları kadar basında yer buldu.
Geçtiğimiz günlerde Life&Style dergisinin kapağını Britney ile annesi Lynne'in resimlerine iliştirilmiş "Senden Nefret Ediyorum Anne!" başlığı süslüyordu. 28 Haziran'da Britney annesine oğullarından uzak durmasını söylediği bir mektup vermişti.
Sorunlu kızıyla "hayatını yaşadığını" gösteren fotoğrafları sıkça basında yer alan Dina Lohan'a gün aşırı reality şovlardan birinde rastlamak mümkün. Dina, Star dergisine bütün sorunlarını dinlediği Lindsay'in arkadaşlarının kendisine "beyaz Oprah" dediklerini söylemişti.
Bir de Paris'in annesi Kathy Hilton var. Paris cezaevinden çıktığında annesi saçı yapılmış ve makyajlı bir şekilde kameralar eşliğinde onu almaya gelmişti. Kathy Hilton yakın plan çekimler için hazırdı.
Bu kızların ortak noktaları sorunlu çocuklukları.
Bu anneler diğer annelerden farklı. Problem yaratan anneler, çocuklarının hayallerini gerçekleştirmelerine gönüllü olanlar. Ama hangi hayaller? Ve kimin hayalleri?

Kathy Hilton: "Sen Marilyn Monroe'dan, Prenses Di'den de ünlü olacaksın!"

Kathy Hilton çocukluklarından beri kızlarına zengin biriyle evlenmeleri gerektiğini değil, bunun hayatlarındaki amaç olduğunu öğütlemiş bir anne. Kathy 1981'de Paris'i doğurdu. Bebekliğinden itibaren Kathy ve annesi melek gibi güzel olan bu kıza Marilyn Monroe ve Prenses Diana'dan bile büyük bir isim olacağını söyleyip durdular.
Paris Hilton çocukken veteriner olmak istiyordu ancak istediği kadar hayvan satın alabileceğini öğrendiğinde bundan vazgeçti. Paris'in kariyeri çocukken anne ve babasının verdiği sosyete partilerinde masaların üzerindeki danslarıyla başladı.
Kısa bir süre önce Kathy, kızının şöhretinden faydalanmak için "lüks Kathy Hilton yaşam tarzını vaat eden" kendi kozmetik markasını çıkardı.
Lindsay Lohan'ın annesi Dina'nın ise lüks hayat tutkusu ve görünme isteği basında çıkan fotoğraflarından açıkça anlaşılıyor. Artık annesi olduğunu bilmeyen kalmamıştır ama Dina, Lindsay'in asistanı olarak bilinmek istiyor. Hayatına musallat olan eski kocasının sürekli suça karışan ve başa bela bir adam olduğu düşünülürse Dina'nın kızının şöhreti üzerinden biraz ekstra para kazanması Kathy Hilton'un hırslarından daha anlaşılabilir bir şey olsa gerek.

0 yorum:

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings