Paris'in Hilton tipi hücresine isyan http://img528.imageshack.us/img528/5535/parishiltoncezaeviuc9.jpg
Cezaevinde iç içe yaşayan kadın mahkûmlar Paris Hilton'u bekliyor! Kadınlar özel birimdeki bir hücrede kalacak olan Hilton'a ayrıcalık yapılacağı görüşünde
Paris Hilton'un yarına kadar 45 günlük cezasını çekmek için gelmesinin beklendiği Los Angeles bölge cezaevindeki kadın mahkûmların, magazin dünyasının en renkli simalarından Hilton'u öfkeyle beklediği bildirildi.
Cezaevinden cumartesi günü tahliye edilen Susannah Johnson, 2200 kapasiteli cezaevinde çok zor şartlarda, birbirleriyle iç içe yaşayan mahkûmların, ona özel şartlar sunulacağı, torpil yapılacağı düşüncesiyle Paris Hilton'a büyük kızgınlık duyduklarını söyledi. Johnson, "Ona vereceğim tek tavsiye, geldiğinde çenesini kapatıp zamanını bitirmesi" dedi. Hilton oteller zincirinin vârisi olan Paris, cezaevinin "özel ihtiyaçlar" birimindeki bir hücrede kalacak.
13 yıllık olan kadın cezaevi Los Angeles merkezinin 8 km güneyinde yer alıyor.

Gazeteciler kamp kurdu

Paris Hilton'un her an gelmesini bekleyen 15 gazeteci cezaevinin üç girişinin dışında kamp kurdu. Avustralyalı gazeteci Robert Penfold, "Konumuz bugün Paris" diyerek uluslararası medyanın Hilton'un cezaevine girmesini heyecanla beklediğini özetledi.
İçkili bir halde tehlikeli bir şekilde araç kullandığı için geçen yıl eylül ayında ehliyetine el konulan Paris Hilton, cezası tamamlanmadan direksiyon başında yakalanınca 45 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Paris Hilton'un cezaevinde iyi bir tutum sergilemesi durumunda cezasının 23 güne inmesi bekleniyor

0 yorum:

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings