Paris Hilton ve Nicole Richie(Lionel Richie'nin evlatlık kızı) 2003 yılında hit televizyon reality dizisi The Simple Life 'ı çekmeye başladılar.Bu dizide Paris ve Nicole çiftlikte yaşayan bir ailenin yanına taşınıp onların hayatına uyum sağlamaya çalışıyorlardı.Dizi çok büyük bir ilgi çekince devam serileri de çekildi.Devam serilerinde yollarda gezerek durakladıkları yerlerde birkaç haftalığına part time işler yaptılar ve oradaki halktan erkeklerle beraber oldular.

Bunun yanısıra Paris, birçok filmde ve dizide küçüklü büyüklü birçok rolde yer aldı. Bunların arasında The O.C., Mumya Evi ve Raising Helen de bulunmaktadır. Bunların yanında Hilton'un yapımı bitmiş, gelecek sezon gösterime girecek birkaç filmde oynadığı açıklanmıştır.

Paris Hilton'un "1 Night In Paris" adında bir videosu da bulunmaktadır. Bunu izinsiz yayınlayan eski erkek arkadaşı Rick Salomon'a dava açmıştır. Bu davayı kazanan Paris, bu videodan hiç para almadığını iddia etmiştir.

Son dönemde Paris Hilton, kendisinin,kız kardeşinin ve köpeği Tinkerbell'in hayatını anlatacak olan çizgi filmde seslendirme yapacağını açıklamıştır. Bir parodide sesini izinsiz kullandığı için David Letterman'a kızgın olduğunu söylemiş ve "that's hot" cümlesinin kendisine ait olduğunu iddia etmiştir.

John Oates'in "It Girl" ve Eminem'in "Just Lose It" videolarında da oynamıştır

0 yorum:

paris hilton washing a car in burger commercial sexy paris hilton on couch with stockings